24.05.2024 21:28

Dárkové předměty ke 100. výročí Slováckých hodů v Jundrově

Slovácké hody v Jundrově jsou pro mnohé z nás kulturní tradicí a nádherným zážitkem. Tento rok bude zvlášť významný, protože uplyne 100 let od zahájení konání této naší kulturní tradice v roce 1924.

A právě k tomuto výročí připravil hodový výbor, složený z některých sokolů, hasičů a Jundrovské chasy, několik druhů upomínkových předmětů, aby případní zájemci mohli mít trvalou památku na tuto krásnou akci.

 

Drobné předměty - jedná se o tašky, přívěsky na klíče, trička, ponožky, odznáčky a magnetky. Pro zajištění výroby, prodeje a distribuce těchto dárkových předmětů byla oslovena společnost, přes jejichž e-shop jsou tyto předměty dostupné - odkaz zde: https://www.sublimatka.cz/slovacke-hody-v-jundrove/

Skleničky - Skleničky s logem 100.vyročí krojovaných hodů lze objednat na e-mailové adrese: nadenka.oki@gmail.com. Vyzvednutí a platba (keš na místě nebo předem na účet) lze každý týden během nácviků tanečků na hody (úterý a pátek od 20.00 hodin) v areálu Sokolovny - Stromovka 6, Brno-Jundrov. 

 
Vyzvednutí a platba (keš na místě nebo předem na účet) jednou za týden v úterý na adrese Stromovka č.   ,Brno-Jundrov.
Jundrovská chasa a členové výboru Sokola mohou objednávat také u Beriša.

—————

Zpět