24.05.2024 21:08

100. výročí Slováckých hodů v Jundrově

Slovácké hody v Jundrově jsou pro mnohé z nás nádherným kulturním zážitkem, bez kterého si někteří ani konec prázdnin nedokáží představit. Tentokrát to bude zvláště významné, protože tento rok uplyne 100 let od zahájení konání této naší kulturní tradice v roce 1924.

K tomuto 100. výročí připravil hodový výbor několik druhů upomínkových předmětů jako trvalou památku na tuto krásnou akci - viz samostatný článek "Dárkové předměty".

 

Sponzoring

V rámci konání hodů nabízíme možnost podporovat naši krojovanou tradici - bude se jako každý rok jednat o sponzoring formou buď darovací smlouvy nebo smlouvy o pronájmu prostoru pro vaši reklamu. Jako již tradičně nabízíme uvedení Vašeho jména či názvu firmy na propagačních materiálech, veřejné přečtení sponzorů 2x během hodů, možnost zavěšení reklamního banneru firmy v areálu sokolovny. Při příspěvku v hodnotě od 1.000 Kč získáte 2 volné vstupenky, při příspěvku v hodnotě 3.000 Kč a více získáte 4 volné vstupenky. Minimální částka příspěvku je 500 Kč – to je bez nároku na volné vstupenky. Budeme velmi rádi, když zvážíte Vaše možnosti a podpoříte tradiční pořádání hodů v Jundrově. V případě zájmu sponzorovat naše Slovácké hody se obraťte na T. J. Sokol Brno-Jundrov (e-mail: brno-jundrov@sokol.eu).

 

—————

Zpět